Sunday, 1 September 2013

Si ta parandaloni Renien e Flokeve


Flokët kanë një rëndësi shumë të madhe për estetikën e njeriut. Rënia e tyre është e dukshme tek femrat dhe tek meshkujt, por më e theksuar është tek meshkujt. Por, përse bien flokët? A është i mundur parandalimi i këtij fenomeni? Si mund të trajtohet rënia e tyre?
Shkaqet e rënies
Trashëgimia dhe faktorët gjenetike. Rënia e flokëve ashtu si ngjyra e syve, është një tipar i trashëgueshëm. Me kalimin e kohës floku bëhet i hollë dhe bie kur folikulat vdesin.

Këshila për mirëmbajtje të fytyrës

Disa këshilla nga saloni i ondulimit dhe zbukurimit COIFFEUR & FRIZER YMERI për mirëmbajtjen e fytyrës.
Poashtu edhe disa lloje të maskave më interesante, e që ato maska mund ti përgatisim vetë në kushte të shtëpisë. Ja disa prej tyre.
Vitrinat e dyqaneve janë plot me produkte për lëkuren dhe shumë prej tyre premtojnë heqjen e rrudhave, disa zbutjen e lëkurës e të tjera janë kundër acarimit dhe infektimit.

Si të luftoni erën e keqe të gojës?

Këto janë mënyrat më efektive kundër erës së keqe të gojës:
Uji: Zgjidhja me e lehtë kundër erës së keqe është uji, i pastron bakteret në gojë. Nëse goja është e njomë, mundësia për erë të keqe është shumë e vogël, shpjegojnë stomatologët.
Uthulla e mollës: Para çdo ushqimi pini një lugë uthull molle, mund të shtoni edhe pak ujë. Thartira e uthullës i

4 mënyra natyrale për mirëmbajtjen e duarve


Mënyra natyrale për duart në mënyrë që të jenë sa më të freskëta dhe të bukura…
Produktet artificiale nuk ofrojnë ushqyerjen e produkteve natyralë ndaj dhe po japim disa receta për maskat e duarve.
Limoni 
Limoni shërben për shumë qëllime por më i rëndësishmi është kujdesi i lëkurës. Nëse keni folur më parë me një dermatologe ose estetiste do t’ju kenë treguar për përfitimet e mëdha që keni nga limoni.