Tuesday, 8 May 2012

7 hapat per te mbajtur nje lidhje te shendosh

Nje lidhje e shendosh

Nje lidhje e shendosh perfshine dy individ te cilet e duan dhe e respektojne  njeri tjetrin. Kjo mund te ndodh kur personat jan te perkujdeseshem ndaj vetes se pari, dhe ne kete menyre perjkujdesi ndaj vetevetes do ndihmoje ne perkujdesjen e njeri tjetrit. 

Me posht jan te renditur disa hapa elementar te cilet mund te ndihmojne shum pozitivisht ne lidhjen tuaj: