Wednesday, 21 September 2011

Si ta shpreheni dashurin tuaj ndaj partnerit !

Qift i Dashuruar

Nese deshironi ta dini se si ta shpreheni dashurin ndaj dikuj, vetem kujtoni qe gjithmoen eshte menyra me e thjeshte ne jete qe e bene te vlej te jetuarit.  Jeta eshte e bukure. Djema, ju nuk duhet te jeni mashkulli me romantik ne bote ne menyre q eta perfaqsoni dashurine tuaj ndaj gruas apo dashnores suaj. Dhe vajza ju nuk duhet te ri-mendoni menyra te ndryshme per t`ia shprehur dashurin burrit apo dashnorit tuaj.

Menyra me e mire dhe em e thjeshte per t`ua shprehur dashurin tuaj ndaj partnerit eshte per te gjetur menyratt me te thjeshta dhe em te embla per te ia kujtuar atyre se ju jeni fizikisht dhe emocionalisht ne ta, dhe se jeni shume te lumtur nga dashuria e tyre ndaj jush.