Tuesday, 9 December 2014

5 këshilla mbi intervistat e punës


Hapat që mund t'ju sigurojnë punën e ardhshme.
Dorëzoni një rezyme që bie në sy
Të gjithë ata që janë në kërkim të një pune e dinë se një rezyme me kualifikime të rëndësishme do t’i bëjë përshtypje përfaqësuesve të Burimeve Njerëzore. Por tashmë një dokument i thjeshtë në Word ku ti liston gjithë arritjet e tua mund të mos jetë mjaftueshëm për t’i rënë atyre në sy.

Friday, 5 December 2014

Pse është e qeshura aq shumë argëtuese?


Neuroshkencëtarja dhe komikja me kohë të pjesshme, prof. Sophie Scott, i zbulon gjërat që sigurisht nuk i keni ditur në lidhje me të qeshurat Big Brother Albania 8.
Në vijim janë tetë gjërat të cilat sigurisht nuk i keni ditur në lidhje me të qeshurat.

Sunday, 1 September 2013

Si ta parandaloni Renien e Flokeve


Flokët kanë një rëndësi shumë të madhe për estetikën e njeriut. Rënia e tyre është e dukshme tek femrat dhe tek meshkujt, por më e theksuar është tek meshkujt. Por, përse bien flokët? A është i mundur parandalimi i këtij fenomeni? Si mund të trajtohet rënia e tyre?
Shkaqet e rënies
Trashëgimia dhe faktorët gjenetike. Rënia e flokëve ashtu si ngjyra e syve, është një tipar i trashëgueshëm. Me kalimin e kohës floku bëhet i hollë dhe bie kur folikulat vdesin.